Fokhagymás rozmaringos csirke

A friss rozmaring és fokhagyma kombinációja fantasztikus ízt ad a sütéshez. Pácoljuk a csirkét olívaolajjal, sóval, borssal és apróra vágott rozmaringgal, majd süssük 180°C-on 30 percig.
Bazsalikomos paradicsomsaláta
Friss paradicsom, mozzarella és bazsalikom levelek. Locsold meg olívaolajjal és balzsamecettel. Friss, könnyű nyári étel.
Mentás limonádé
Friss mentalevelek, citromlé és egy kevés cukor vagy méz. Jól lehűtve hűsítő ital.
Kapros sült krumpli
Sütés előtt keverd a burgonyát aprított kaporral és olívaolajjal. Sózd, borsozd, süsd ropogósra.
Oregánós pizza
Tedd a friss oregano leveleket a feltétek közé a pizza tetejére, így intenzív aromát kap.
Citromos kakukkfüves csirke
Kakukkfű és citrom együttes párosítása ropogós, ízletes csirkét eredményez.
Petrezselymes tészta
Friss petrezselyemmel és fokhagymával keverd a főtt tésztát olívaolajjal és parmezánnal. Gyors és ízletes.
Fűszeres sült zöldségek
Sütés előtt keverd a zöldségeket olívaolajjal, sóval, borssal és friss kakukkfűvel vagy rozmaringgal.
Citromos-málnás smoothie

Friss málna, citromlé, joghurt és méz. Azonnal frissítő és vitaminokban gazdag.
Friss fűszernövényes pesto
Bazsalikom, petrezselyem, fokhagyma, parmezán és olívaolaj turmixolása. Ideális tésztára vagy szendvicsbe.











